WEBSHOP

Rå Honning sendes i pakker af 6 stk. til hele Danmark.

Forsendelse til et PostNord posthus eller pakkeboks efter eget valg koster 70kr.

Bland selv 6 glas:

Forårshonning                            Pris 40kr.       Mild fast og lys. Smelter på tungen. Fantastisk på lyst brød eller pandekager.                    

Sommerhonning                         Pris 40kr.       Aromatisk blød og gylden. Den klassiske honning til brød og madlavning.                 

Fra hvidkløvermarken                 Pris 40kr.       Enkel med en skarp bagkant. Til ostebordet, i the og honninghjerter.                 

Sensommerhonning                   Pris 45kr.       Kraftig smag, blød og mørk. Krydderi og sødme til dressing, marinade og ristet rugbrød.                  

Honning med Mynte                   Pris 55kr.       En frisk honning med smag af After Eight. På knækbrød, i smoothie eller drinks.             

Honning med Hindbær              Pris 55kr.       Som en hindbærmarmelade uden tilsætningsstoffer. Til lyst brød og pandekager.                   

Honning med Solbær                 Pris 55kr. Smag af delikat solbær med en fin syre. På brød eller i dressing.

Honning m. citron/Ingefær Pris 55kr.  Sødt, surt, stærkt. Til ost, på grovkiks og i the.

Honning med Pollen                 Pris 55kr. Biernes egen proteinkilde. På et godt stykke brød eller i smoothie. Udsolgt!

Honning med Lakrids Pris 55kr. Kraftig lakridssmag og cremet konsistens. Til konfekt og is. Udsolgt!

Honning med Matcha Pris 55kr.  Ifølge japansk tradition. I Matcha latte eller på knækbrød.

Julehonning Pris 55kr. Med kanel, ingefær og nellike, smager som brunkager. På brød eller i konfekt.

Rå honning fra Bornholms Bikompagni er uopvarmet, for at bevare alle smagsnuancer og gode egenskaber. Bær og frugt er frysetørret. Urter, pollen og rødder er tørret. Ingen tilsætningsstoffer, kun rene naturprodukter.

Sådan gør du:

  1. Vælg 6 glas honning fra listen.
  2. Regn prisen på honning ud og læg 70kr til for at dække forsendelse. Indbetal beløbet via MobilePay på tlf. 61 65 56 11.
  3. Send en mail på info@bornholmsbikompagni.dk med dine 6 honningvalg, dit navn, adresse, telefonnummer, foretrukne PostNord posthus eller pakkeboks, og det beløb der er indbetalt til min MobilePay konto (Susanne Stenholm).
  4. Pakker afsendes hver tirsdag efter modtaget bestilling og betaling.

Reklamation:

Hvis der sker skade under transporten, så tag et billede af skaden og send det til mig. Jeg returnerer beløbet svarende til den ødelagte honning på MobilePay.

image
Bornholms Bikompagni