Med min nye honningScrub er der fokus på hudpleje med honning.

Bierne danner naturligt brintoverilte til at sikre honningens holdbarhed, det er hovedårsagen til at honning op igennem historien har været og stadig bliver anvendt som hudpleje.

Dansk uopvarmet forårshonning (som min) er prisbelønnet som den mest healende honning i verden, selv den berømte Australske Manuka honning overgås i healende effekt.

Med mit nye produkt ønsker jeg at gøre det let at bruge honning som hudpleje, uden at føle sig klistret efter behandling.

HonningScrub anvendes i badet. Når huden er våd, skrubbes og masseres kroppen med HonningScrub, der skylles efter med vand i slutningen af badet. Efter badet føles huden frisk, glat og blød. Det er ikke nødvendigt at smøre kroppen med creme efter et bad hvor du har brugt HonningScrub.

Du kan læse mere om honning og hudpleje via linket oven for.

Scrubben består af rå forårshonning, økologisk kokosolie, økologisk bornholmsk rapsolie, økologiske æteriske olier og et skrubbemiddel.

Alle ingredienser har en gavnlig effekt på huden, rå forårshonning healer småskader og rifter på huden, olierne smører og blødgører huden, mens skrubbemidlet fjerner døde hudceller, så huden bliver glat og smidig.

Der er foreløbig 3 varianter:

  • Salt – Bade- og peelingsalt med højt mineralindhold.
  • Dueodde – Renset og tørret sand fra Dueodde som bevarer sin skrubbeevne gennem hele behandlingen.
  • Kaffe – Tørret kaffegrums som er rigt på nærende fedtstoffer.

Der er mulighed for at vælge prisbillige varianter med konventionelt dyrkede ingredienser.

De økologiske æteriske olier udvindes fra virksomme planter.

HonningScrub sælges i glas med skruelåg, uden yderligere emballage.